Uporedite objekte

Uporedi

Nema objekata za poređenje

INFORMACIJE: 065 8 10 20 40
Moj Grad Nekretnine

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
property

Najatraktivnija stambena
lokacija u Novom Sadu

Koncept zdravog okruženja

Ideja projekta je da se stanovnicima Novog Sada i njegovog novog urbanističkog bloka, obezbedi koncept stanovanja prilagođen potrebama savremenog života i takav postane idealno mesto za porodicu koja želi zdravo okruženje.

Dizajnu projekta inspirisan je vodećim građevinskim trendovima u svetu, beskompromisno insistirajući na premijum kvalitetu gradnje.

Projekat je odgovor na današnje zahteve tržišta i nudi više od stanovanja – prestižnu lokaciju neposredno uz novi gradski park, luksuzne stanove, savremen koncept života sa svim potrebnim sadržajima u okviru samog stambeno poslovnog kompleksa.

Savremeno porodično stanovanje

Stambeno poslovni kompleks se nalazi u relativnoj blizini centra grada ali zasigurno bliže važnim objektima za život porodice a po vrhunskom kvalitetu gradnje i osećaju koji pruža savršeno mesto za život koje svojim stanarima pruža mnogo mogućnosti.

Ova mirna lokacija nudi osećaj privatnosti, omogućava odličnu povezanost sa svim delovima Novog Sada dok neposredna blizina više osnovnih i srednjih škola, vrtića, prodavnica, hiper marketa, banka, apoteka, štedi vreme i pretvara ga u najdragoceniju stvar – vreme koje ćete provesti sa porodicom.

Potpunu privatnost i sigurnost ovom jedinstvenom stambeno poslovnom kompleksu pruža kontrolisani pristup 24/7, video nadzor i profesionalno održavanje. Zajedničko dvorište sa dečijim igralištem i zelenilom nalazi se u centralnom delu kompleksa, što stanarima dodatno pojačava osećaj sigurnosti i topline porodične zajednice.

Dodatni sadržaji

Ceo kompleks projektovan je tako da svojim stanarima pruža maksimalan komfor i funkcionalnost, upotrebom vrhunskih materijala modernog dizajna, dok je svaki detalj usmeren ka unapređenju kvaliteta života u njemu.

Poseban značaj i pažnja pridati su projektovanju svakog stana, sa akcentom na optimizaciji strukture, kvadrature i funkcionalnosti.

Pored stambeno poslovnog dela tu su i prateći sadržaji koji podižu kvalitet i neprikosnovenu udobnost stanovanja i poslovanja. Tako se na dve podzemene etaže nalazi garaža sa većim brojem parking mesta od broja stambenih jedinica  kompleksa.

6
OBJEKATA LAMELNOG TIPA
466
STAMBENIH JEDINICA
529
PARKING MESTA U GARAŽI
20
LOKALA
4
ŠKOLA I VRTIĆA U OKOLINI
7
TRŽNIH CENTARA U BLIZINI
UKUPNO 57.400 M²

Površina stambeno poslovnog kompleksa

35.000 M² ZELENILA

Stambeno poslovni kompleks sa jedinstvenom lokacijom jer se nalazi neposredno uz novi gradski park.

Kontaktirajte nas za više informacija

You don't have permission to register